torstai 28. helmikuuta 2013

asuntopostaus + muutto

Eli tänään vihdoin ja viimein oli se päivä mitä mä oon nytte eniten oottanu ja stressannu :D
MUUTTO ! enkä kyllä enää ikinä ikinä aijo muuttaa ! Itku meinas lentää niin monee kertaa etten ees jaksa laskee.. kamalaa. Mut nyt se on ohi ! HUH jalat ja niskat ja kädet kiittää ja kumartaa.
Noh, ohan noit joitaa kassei viel jälel mut voiton puolella ollaan ! 
Niin monta auttajaa piti tulla mut eipäs tullukkaan..  ja jos mun äiti ja sen kaveri ei ois tullu ni oisin kuollu ! Äiti sai vapaata töistä   onneks ! ilman sitä tääl ois varmaaa tavarat laittamatta paikoillee ja ite makaisin jossai mullan alla.


Nyt vähä kuvia ( kaikki viel ihan kesken ).
Keittiö, siivous vielä kesken :D

Eteinen, ulko ovelta katsottuna. Vasemmalla makuuhuone, suoraan edessä vessa, vessasta vasemmalle keittiö ja vessasta oikeelle olohuone.

Tältä näyttää tällä hetkellä.. ihan kesken. kasseja on  paaljon enemmän :D Kaikki aikanaan.

Keittiö.

Olkkaria, vähä kesken vielä. 

Olkkaria.




15 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää ja kuulostaa. Toi pohja ainakin tuntuu olevan oikein jees, tykkään etenkin tuosta keittiöstä!:D

    Jaksuja kamojen purkuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kiva, mut pientä pintaremonttii tarvii, mut kaikki ajallaa. Siis kuntohan on tosi hyvä, mut mä en tykkää yhtää semmosest yksinkertasest tapetist ni sitte ku jaksan ni taloyhtiömaksaa maalit jne ja sit vähä maalii pintaa ja tekee täst oman näkösen :) Mäki tykkään keittiöst tosi paljo :) Vähä turkoosii viel lisempää ni kiva tulee :)

      Kiitos, näin aamust 2 kassii purattu jo !

      Poista
  2. Ihana asunto ja tuo keittiö, nam... mikäs siellä on ollessa jos asuinalue on mieluisa :)
    Mitä haittaa muutamasta pussista. Meillä lojui/lojuu muutama pahvilaatikko pitkään muuton jälkeen.
    Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki rakastan tota keittiötä <3 Asuinalue on tosi rauhallilnen ja takapihalla on lapsille liukumäkii kiikkuu ja kiipeilytelinettä :) Joo kyllähän noi ''tilpetöörikassit'' purkautuu sitä mukaa mitä jaksaa :)

      KIITOS :) !

      Poista
  3. Tosi kivan näkönen kämppä! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivan näkönen ! toi keittiö on ihana <3 Onko toi vuokra asunto? :) itsekin alan tässä ettimään asuntoa, et pääsis muuttamaan pois kotoonta niin ärsyttää kaikki vapaat asunnot on melkein meijän kotipaikal yhelt aluleelta mis asukaa kaikki huumehörhöt sun muut ja ne vuokraasunnot on niin vanhoja et ne on iha kamalia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vuokra asunto :) No täällä päi on vuokra asunnot tosi hyvissä kunnoissa ja jos on jotai remontoitavaa ni taloyhtiö maksaa ne tai tekee ite. Mä aijon ite remontoija tän sitte ku jaksan ni saa sitte ihan oman näkösen :)Toivottavasti sinäkii löydät uuden ihanan kodin :)

      Poista
    2. niin pitää toivoa! postaile sitten millainen asunnosta tuli kun oottte remontoinut :) niinkuin enne ja jälkeen kuvilla :)

      Poista
  5. Kivan näköstä :) ihana keittiö!

    VastaaPoista
  6. Hihi, sun vanha kämppäski on ihana ja oon ihan rakastun siihin :) Samal taval mulki huutaa jalat ja kädet halleluujaa mut onneks muutto on nyt ohi ja meikäki saanu melkee kaikki tavarat purettuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki vieraat on varsinki kehun noit sisustustarroi ;) hihi :p

      Poista
    2. Joo ne on mun ihan lemppareit : ( TAI SIIS OLI : < ois pitän pyytää niist lisämaksuu ni oisin saanu uuet :DDD Juttelin just saranka tänää puhelimes ni se sano et tykkäät siit kämpäst :) Kesäl se on mahtavista mahtavin asunto, et huomaa asunnon ja saunan eroo :D

      Poista