keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Miikkael Amos Jonathan

Syvi oli tehny tämmöisen kivan postauksen joten mäki sain idean tehä ! :)
 
Miikkael on 4kk ja 5päivää vanha pieni(iso)herra :)
Painaa 9170g ja pituutta on huimat 68,5 cm !
 
 
Vaatteet:
Vaatteita meillä käytetään kokoa 68, 70, 74 ja 80.
68 kokoset alkaa olemaan jo pieniä..
Yleensä Mikellä on päällä body ja sukkahousut + housut. (farkut tai ''lökärit'' ).
 
Vaipat:
Meillä käytetään 4 vaippoja, suosin liberoa mutta lähikaupassa ei ollut liberoa joten ostin pampersseja. Kuhan saan nuo käytettyä niin siirrytään takaisin liberoon!
Kohta puolin joudutaan varmaan siirtymään jo 5 vaippoihin koska noista huomaa että kohta puolii alkaa olee jo liian pieniä.. muutama 5 vaippa mulla on ku sain mun ystävältä ku heidän lapselle ne oli jääneet pieniksi. Käytän ensiksi 4 loppuun ja siitä siirryn 5 vaippoihin :)
 
Ihonhoito:
Iho Miikkaelilla on todella hyvä ja sitä kehutaan neuvolassa joka kerta. Pesen ainoastaan vedellä ja rasvailen jos tarve vaatii. Ikinä en ole tähän 4kk käyttänyt pesuun kun vettä.
 
Nukkuminen:
Nukkuminen on yksi Miikkaelin lempipuuhista :D No ei vaineskaa, herra nukkuu missä vaan million vaan. Nukkumaan meneminen on meillä helppoa, herra sänkyyn ja sinne se nukahtaa. Joskus on vähän känää mutta sekii menee yliväsymyksen piikkiin tai hampaiden piikkiin.
Aamulla herätään 7-9 välillä ja ollaan pari tuntia hereillä ja käydään n.3h päikäreille ( vaihtelee tosi usein). Yleensä 4 aikoihin nukutaan n. 30min päikkärit ja klo 6 nukutaan toiset 30min. Joksus ne jää välistä ja Mikke menee aikasemmin yöunille joskus 7 aikoihin. Muuten nukkuminen tapahtuu 8 aikoihin.
 
Aamutoimet:
Aamulla Miken herättyä annan sängyssä vähän maitoa ( toivossa jos herra nukahtais uudelleen) :D mutta kun näin tapahtuu hyvin harvoin. Siitä vaihetaan vaippa ja aamupesu ja sitte Mikke menee puuhamatolle tai sitteriin kattomaa lastenohjelmia ja leikkimään ja äippä lähtee keittää aamukahvit.
Sitte ku ite oon aamukahvit juonnu Mikke saa sosetta, yleensä maissia mutta joskus oon niin kiva äiti että anna hedelmää :D
 
Iltatoimet:
6-7 Aikoihin anna herralle soseen, maissia. Sitte vaihetaan vaippa ja annetaan sängyssä maito ja kello on jotain 7-8 pintaa ja herra nukahtaa sikeisiin uniin.
 
Luonne:
Miikkael on todella todella kiltti lapsi ja koko ajan iloinen. Kerran viikossa saattaa känkkäränkkä tulla käymään mutta eipä se äitiä haittaa :) On se hyvä että välillä saa känkkäränkätä !
Miikkael itkee vain jos sitä väsytää tai on vaippa täynnä tai kakka. (jos hampaiden tuloa ei lasketa).
 
Miikkael ja ihmiset:
Nyt Mikek on alkanut vierastamaan lähinnä miehiä :D Ja toissapäivän Natskuu mut sitäkää ei olltu pitkää aikaa nähty ni syy varmaanki siinä.
Vierastaminen ei oo vielä mikää kauhee juttu mutta kyl siinä herralla suu menee mutrulle ku joku on ottamassa sitä syliin :D Ja välillä se kattoo jotain ja sen silmät ... jos katse vois tappaa.. ?:D

11 kommenttia:

  1. HMH! Ei se mua vierastan ees ; ((( vähän vaa katto pitkään.. :D mut ei sentää itkeny !! ;) toisin ku Jonatan tänää ku Tiia tuli :´D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis silloo toissapäivänä ;D ku suu meni mutrulle ja katto sua sillee ku katse vois tappaa ::D:D hahaha <3

      Poista
    2. No niiiiii mut se nyt on pientä! : p

      Poista
  2. Vähän sait kirjotettua tän nopeesti. :D Mulla meni ihan törkeän pitkään kun kirjottelin. :D

    Äää, Miikkael kuulostaa ihan tosi "helpolta" lapselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu iski pien inspis :D
      Mikke on helppo lapsi, aineki vielä. Mun äiti on vähä pelotellu minuu et mä olin kans tosi tosi kiltti kuninnes täytin 6kk ja siitä se riemu vasta alko :D Saasnähä :o

      Poista
    2. No onneks siihen on vielä hetki aikaa. :)

      Poista
  3. Voi kun teidän vauva on jo iso! Meillä vissiinkin päivän nuorempi :) Ja aina oon aatellut, että meidän Nellalla on paljon painoa, mutta teidän pojalla vielä enemmän ;) Ihania pullukoita <3 Käy lukemassa mun blogia kans, jos et jo lue, siellä on 4kk postaus :)

    http://mirandaslittlelife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. taisin nähdä sut ja natalien eilen pasaatissa:) voi kun mikke on suloinen<3 en huomannu kattoo oliks jonatan mukana mut söpö on hänkin:) kaikkee hyvää teille ! - kotkalainen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot tainnu oikein nähä :) Ja oli jonatan mukana ;)Samoin teille :))

      Poista