perjantai 31. toukokuuta 2013

Tänään on se päivä...

...kun munkin ois pitäny valmistua pintakäsittelijäksi.

Kun muut on hakemassa todistuksiaa, miä oon vaihtanu Miken kakkavaipan, syöttäny Mikelle aamupuuron, laittanu Miken päikkäreille, imuroinu, pessy lattiat, tiskit pitäis viel tiskata ja pyykit pestä ja sitte tulee pikkuveli ja pikkusisko vähäks aikaa hoitoo ja siitä suuntaankin Sarankans kaupunkii kahville ja kaupas käymää. Näin miä juhlin päivää '' kun olis pitäny valmistua''. :D

Olo tuntuu jotenki tosi haikeelt ku miettii et mitä jos miä haluisinki jatkaa samaa alaa, ni ei se oo enää samanlaista ku ennen, ku ei oo sama luokka kasassa. Jokaiselt luokalt löytyy varmast niitä '' en tykkää ihmisiä '', mut ei se luokka ois ollu sama ilman niitä ihmisiä. 
Nyt ku muistelee niitä 2 ensimmäist vuotta koulust, ni ne on ollu aivan mahtavii ! vaikka välil tuntukii ettei enää jaksa yhtään, ni seuraavan päivän oliki jo ihan eri mieli ja oli ihanaa päästä kouluun.
Meijän koulupäivii kuulu joka päivä : Sana '' Voi v*ttu'', nauramista, korttipelejä, yhteistyötä, yllätys yllätys juaruumista, toisten auttamista, kahvin juontia ja vaikka mitä ihanaa !
Sain koulust paljo uusii tuttui ja mitä en ois kyl silloo ku menin kouluu uskonu, yhen parhaimmist ystävist: Jennin.
Siit päiväst asti ku me ekaa kertaa '' juteltii '' ni meist tuli vaa joka päivä läheisempii ja mein opettaja sano meit pyllyks ja paidaks. Siis Jennihän oli se pylly ja mä paita. :-)) Ja sano myäs et me kävellää aina ''käsi kädes'' jonka jälkee annoin Jennille oman nimityksen: Käteni. Läpäl lähinnä, mut tottahan se oli. :D 
Jenninen<3

Taukoa

Näin laulain työtäs tee

Raksalla

miee

Juaru aika?

pyllyni<3
Mun tavoitteena on nytte että jos sinne hoipaa nyt pääsen ni valmistun sitte vuonna 2016 viimeistää, tai aikasemminki jos jaksan kovaa painaa kouluu.
Oon myäs miettiny sitäki vaihtoehtoo et jatkan pintakäsittelys sen 1-1,5v, mut en kyl oo yhtään varma, tai sittte haen työkkäriin tai oppisopimuksel jonnei töihin? Noitaki vaihtoehtoi alan miettimää sitte ku saan tietää pääsenkö kouluun. Nyt kaikki peukut pystyy että mä pääsen !!

1 kommentti:

  1. Ihanasti kuvattu tarina, Elämää sanan varsinaisessa merkityksessä :)

    VastaaPoista