maanantai 27. toukokuuta 2013

Hyvä päivä !

Tää päivä meni niiku niin hujaukses ! Oli kyl aivan mahtava päivä !
Aamulla klo 7.30 ylös ja olin pirtee ku peipponen ja 11.05 oltii jo bussis matkustamas kaupunkii ''leikkimää'' Tiian ja Nellankans :) Soppailin Mikelle shortsit, 2 hihatont t-paitaa ja 1 t-paijan. Itelleni löysin vihdoin ja viimein 2 mekkoo ja yhen paijan. Ja maailman söpöimmänihanimman väriset alusvaatteet :) Nii ja sit ostin legginssit... tai siis mun piti ostaa mut ostin sukkahousut :D no leikkasin niist sitte sukkaosan pois ja niist tuli legginssit tsädäm! Ja sit ostin viel topin :) 
Kuvii laittelen sitte ku jaksan :D

No kaupoilt siirryttii Paussin terassille kahville ja yirtettii saada muksui päikkäreille tuloksetta. 
Myöhemmin meit tuli moikkaamaa serkku lapsen ja miehenkans :) Siin sit jutusteltii hetki ja ne lähti sitte sapokkaa jätskille ja me Tiiankaa suunnattii leiksalle kiikkumaa :)
Kiikkumisen jälkee aateltii et joo nää kyl nukahtaa ihan just ja lähettii kävelee ja käytii kaupas hakees maitoo ja lähettii sitte sippariin ihailemaa maisemii ja istuskelemaa, vieläkää ei nuku, ei sitte millää :D heitettii sitte viltti maahan ja laitettii Mikke ja Nella leikkimää siihe ja sit päätettiikii lähtä hesee syämää. 
Syämisen jälkee lähettii johonki ihme Lettu-poika kahvilavaunun terassille? kahville ja koitettii saada näit penskoi nukkumaa, VIHDOIN, tosin puolentunnun unet :D Mikke oli kiukkunen ku amppari ja sit päätettiikii lähtä kotii ja oli kello jo 17:30 ku hypättii bussii ja kotoon oltii 6 mais. Puurot ja pesut ja nukkumaa, ja nukahti muuten samantien !

Tämmösii päivii lisää ! :)

2 kommenttia:

  1. Mua ärsyttää tosi paljon, oon luullu että et enää päivitä blogias, kun ei päivity tuonne mun lukulistalle. :<

    VastaaPoista
  2. Joo, mullaki tulee aina välil tosi myöhäs postaukset ja sit ku kattoo alemmas ni siel on jo vissii 3 postaust mitä en oo ees nähny. Tein itelleni nyt bloglovin tilin ni siäl sentää päivittyy normaalist :)

    VastaaPoista