keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kysymyksiä

Elikkä, multa voi kysyä perjantaihin asti mitä vain ja lauantaina ajattelin tehdä postauksen jossa vastaan kysymyksiinne. Mulle voi antaa myös jotain postaus ideoita :)

6 kommenttia:

  1. Tää lapsen isähän ei taho olla mukana tässä? eli sust tulee yh-äiti... käviks sul missää vaihees mieles keskeyttää raskautta?
    Kysyn sen takia koska ite just sain tietää olevani raskaana ja vaikee päätös mitä tekee... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli hyvä kysymys ja aattelin vastata tähän ihan heti. :)
      Joo lapsen isä ei halua osallistua elämään ja ei ole mielessäkään käynyt raskauden keskeytys. Kyllä se alussa suretti kun ei halua mutta kyllä siitä yli pääsin ja tiesin pystyväni kasvattamaan lapseni yksin, siihen pystyy kuka vaan jos vain haluaa. :) Onnea raskauteesi ja tsemppiä !

      Poista
  2. Asutko yksin vai kotona viel ? ..jos omassa asunnossa nii toivepostaus sun asunnosta, kuvia ym ja vauvan tavaroista..vaunut,pinnasänky..:)

    VastaaPoista
  3. Arvelen että lapsen isällä ei ole ollut vaikutusvaltaa tekemiisi päätöksiin..? tunnetko koskaan siitä syyllisyyttä että et antanut toisen osapuolen vaikuttaa teihin molempiin koskevaan asiaan eli siis lapseen? Onks sulla vielä paljon samoja kavereita/ystäviä kuin silloin ennen kun tulit raskaaksi? Ootko koulussa vai joutunnu keskeyttämään koulun raskauden takia?

    VastaaPoista
  4. Mikä oli reaktiosi kun sait kuulla, että olet raskaana?(:

    VastaaPoista
  5. Halusiko lapsen isä siis että tekisit abortin? Minkä ikäinen hän on? 18 myös? Oletko edes väleissä lapsen isän kanssa? Seurustelitteko te? Tietääkö moni kuka on lapsesi isä? Jos ette kerran ole yhdessä nyt. Koetko jääväsi jostain paitsi, kun olet raskaana ja saat lapsen? Ootko suunnitellu loppuraskauden vaatteita? Kuinka pian meinaat jatkaa koulua/töitä? Miten meinaat pystyä elättämään itesi ja lapsesi? Aijotko koskaan kertoa lapsellesi kuka hänen isänsä on?

    Siinä muutama(:

    T. Heini

    VastaaPoista