keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Hölöpötipölöpöto

Eipä oo tullu paljoo päiviteltyy blogia. :o Osa syy siihen on, että oon ollu aika väsynyt.
Miikkael on ollut helmikuusta lähtien jatkuvasti kipeänä, 7-8x korvatulehdus, kuumeilua, silmätulehduksia, flunssaa jne. ja loppua ei näy.
Tää on ollu rankkaa, oikeastaa yhtä tunteitten vuoristorataa, varsinkin kun on yksin.

Koulun jouduin keskeyttämään, kun siitä ei mitään tullut. Jatkuvasti jouduin olemaan sairaslomalla ja jäin todella paljon jälkeen, en kattonuy tarpeelliseksi enää jatkaa ja stressata siitäkin jatkuvasti. Päätin sitte että ensin Miikkael terveeksi ja sitten mietin jatkoa.

Huomenna Miikkaelilla piti olla leikkaus, mutta sekin peruuntui koska sillä on nyt ollut 3viikkoa silmätulehdus. Eilen kävimme taas lääkärillä ja saatiin oikeat lääkkeet, koska silmässä olikin ollut joku bakteeri. Samalla lääkäri huomasi että Miklkaelilla on taas korvatulehdus, mikä nyt ei oikein yllättänyt. 2päivää oli 39 asteen kuumeessa ja tänään vihdoin kuumekin laskenut 37,1. Leikkauskin nyt siirtyy ja postissa pitäisi tulla uusi aika.
Miikkaelilla siis leikataan kita- ja nielurisat ja putkitetaan korvat. Toivon todella, todella paljon että leikkaus auttaisi ja Mikkkael parantuisi ja pääsisi vihdoin taas "nauttimaan" normaali arjesta.

No ei siinä vielä kaikki. Tarhassa Mikkaelilla huomattiin, että puheentuottamisessa on ongelmia. Kävimme ylimääräisessä neuvolassa tammikuussa ja saimme lähetteen puheterapeutille. Jonossa olemme vieläkin.
Mikke puhuu epäselvästi ja käyttää "omia" sanoja, joita minä vain ymmärrän.

Jos joku vielä lukee tätä blogia ( toivossa on hyvä elää :D ) niin olisi kiva, jos ehdottelette postaus toiveita. Oma pää lyö niin tyhjää että siinä myös yksi syy miksi en ole paljoa postaillut.

-Mea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti