tiistai 24. huhtikuuta 2012

Äitiysloma !

Tuli tänään aamulla vähän ikävä puhelu koulusta kun tänään en mennyt... Selitin opettajalle että selkä on niin kipeä että siksi en tullut ja opettajani vastaa '' selkä kipee ja selkä kipee JÄÄ SITTE V*TTU ÄITIYSLOMALLE TAI HANKI SAIRASLOMAA!!!!! '' Joo tuli siinä huudettua takaisin että '' niin jäänkin! ''  Ja sitten tuli viesti : '' Tuo se todistus huomiseksi. Ja poissaoloista on ilmoitusvelvollisuus !! Maanantaina toimin, jos et pysty asialliseen käytökseen. Minulta et huutamalla saa mitään läpi. '' Johon teki mieli vastata '' Toimin itse huomenna! '' Sehän siihen puhelimeen alkoi huutamaan vee sanaa kun itse yritin selittää asiaa puhumalla niin kyllä siinä menee jokaiselta hermot ja kaiken lisäksi puhelimestani oli huollossa poistunut kaikki numerot joten mistä saan opettajan numeron ? Mutta ei kyseinen hienohelma suostunut kuuntelemaan mitään joten paiskasin luurit korvaan... Huomenna menen juttelemaan terveydenhoitajan kanssa josta suuntaan opolle ja siitä menen käymään vararehtorin luona, minähän en vee sanaa kuuntele varsinkaan opettajalta jonka pitäisi sitä esimerkkiä näyttää?! Olen niin monesti sanonut itselleni että tänään menen vararehtorin puheille kun yks kaunis viikko opettajamme päätti pitää 5 päivää mykkäkoulua ( ei sanonut sanaakaan?) syystä jota itsekkään en tiedä.. todella esimerkillistä !

No tänään on muuten ollut aivan loistava päivä ! Natskun kanssa vähän juteltiin niitä näitä josta tuli tosi hyvä mieli kun harvemmin tulee puhuttua kenenkään kaverin kanssa, muutakun puhelimessa silloin tällöin.
No lähin sitte myöhemmin sirkukseen pikkusiskon, pikkuveljen, äitin ja isäpuolen kanssa :) Oli tosi hauskaa :) Ainoostaan jäi harmittamaan kun en saanut hattaraa kun oli kauheat jonot :( No kesällä sitte ! Miikkaelillakin näytti olevan oikein mukavaa sirkuksen aikana ja kotiin päästyä ei ole tullut potkun potkua =)


Sitten ajattelin laittaa masusta kuvan edestä päin jota silmäni eivät vieläkään usko !
23+5<3

7 kommenttia:

  1. Ihana masu <3 ! ps. sulle on haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista
  2. kiitos :) oon tosi onnellinen siitä ettei oo tullu ku noi 2 raskausarpee ja toivon ettei tulis enempää :D

    VastaaPoista
  3. hei haluutko linkittää sen sun blogin ko en löydä sitä jostai syystä :o :D

    VastaaPoista
  4. Voi ku ihana masu! Mun maha näyttää lähinnä seeprakuvioiselle pallukan alulle. :D

    VastaaPoista
  5. kiitos :) hehe, no on ne kyllä sen arvosiakin :) !

    VastaaPoista
  6. miten hitos ope voi huutaaa noi?? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä mä itsekkin vähän mietin.. mutta sillä ei oo kyllä kaikki kotona koskaa ollukkaa. No mua ei enää jaksa kiinnostaa muutaku lähinnä sitte se että kun palaan takasin kouluun ni mulla ei saa samaa opettajaa olla :)

      Poista