torstai 2. tammikuuta 2014

Heipparallaa!

Ihan ensteks, pahottelen asuntopostausta ! Mut en oo vieläkää saanu niit uusii kuvii otettuu ku tää kämppä on aina ihan kaatopaikka ku pikkumonsteri on hereil. Silloo ku Mikke nukkuu päikkäreitä, mä teen ruoan ja siivoon ja sit se jo herääkii ja sotkee paikat uuestaa, illal ku Mikke käy nukkumaa ni joko siivoon tai sit vaa hengitän ja käyn suihkussa. Joten, koitan nyt lähi aikoina saada tehtyy, ees huone kerrallaan !

Bloggauksee sen verran, et mul ei oo vaa aikaa enää, Mikke on jo niin mustasukkanen? läppärist et se käy aina itkee ku mä ees katon tät läppärii päin. Välil pääsen aukasemaa koneen jos telkkarist tulee jotai mielenkiintost mm. aamulla ku tulee pikkukakkonen. Emmä blogia oo poistamassa tai muutakaan, mut päivittelen tätä silloin ku vaa jaksan ja on aihetta. Nyt mul on se, et mua ei vois vähempääkää kiinnostaa mut toivotaa että se fiilis iskee joku päivä taas, täs mäki sitä jo oottelen ku haluisin tosi paljo päivitellä mut ei oo inspiraatioo, vaikka tää nyt vaatiikii aina tosi paljo :D

Mitä meille kuuluu?
No eipä mitää erikoista, päivät menee, kuukaudet vaihtuu ja Mikke kasvaa ja kehittyy koko aika vaa enemmän ja enemmän. Hampaita puhkeijee KOKO AJAN lisää ja tättärää herralt puuttuu vaan enää 2 hammasta ja ne ois sit siinä, eikä kertaakaa vieläkää itkenny hampaiitten takia, HUH. 
Uhmaikä?Tahtoikä? Jompakumpa nyt on meille eksynnyt.. Siinä myös osa syy mun ''ei jaksa'' oloon.
Rajojaa koettelee oikein huolella, jos ei saa mitä haluaa ni itkupotkuraivarit mihin ei auta MIKÄÄN. Ennen on auttan mm. ''soitetaa mummolle'' ja sit ku kaijuttimel on mein äiti puhelimes ja huutelee siäl ni ei enää kiinnosta. Lyömisen taitokin on opittu ja tavaroiden heittely. Kerran heitti kaukosäätimel mua ja musta luomihan siitä tuli, jee ! Nyt on ollu viikonverran semmost et se hakkaa itteää? Yhtäkkii saattaa käydä itkemää ja lyömää litsareit omaa naamaa ja oli pakko kysyy äitilt onks se normaalii koska mistä mä voin sen tietää et se kuuluu tohon ikää. Emmä oo koskaa ees kuullu et lapsi lyö itteää. Mut osaa se myös enkelikii olla<3
Mikke osaa jo kommunikoida hyvin, tai siis ainakii munkaa. Ymmärrän jo suurimman osan sen ''sanoista'' ja jos se haluaa jotaa ni se kyllä kertoo sen ! Sanavarastoon kuuluu mm:
1. Pappa, sitä se jaksaa jauhaa koko aika, ihan lemppari sana.
2. Kiitos, '' tiitta, kitti, kitta '', se on kans semmoi sana mitä tulee päivän aikan tosi useesti, välil se käy hakee mun postit ja tuo ne mulle ja sanoo '' tiitta ''. On se vaa niin ihanaa !
3. Tiia, Miken kummi, sitäki se jauhaa tosi useesti :) !
Siin on top 3 !
ja muita sanoi on: äiti, tyttö, mummo, hauva, kakka, auto, namnam, Atte, hauhau, maumau, auuuu, pöö, kukkuu, kissa, viumm sanoo kuulemma auto, itte tai mikke? en oo varma mut jompikumpi :D aa aa eli nukkumaa, tii on vissii tänne, tai ku kysyn silt minne lelu kuuluu ni sit aina vastaa tii ja menee lelukorille :o ja voi apua, niit on niin monii jo etten jaksa ees enää miettii. 
Pusutella ja halii herra osaa ja pusuhalei äiti saa päivittän montamonta kertaa<3 

Mutta ! Nyt kello jo näyttää miljoona (11) ja koitan jos huomen saisin jonku näkösen kuvapostauksen aikaseks ! Ja inspiraatiota kun puuttuu otan mieluusti vastaan postaustoiveita !

2 kommenttia:

  1. Miten teillä vietettiin joulua ja uutta vuotta? Miten olet jaksellut nyt lapsen kanssa kun selvästi hankala kausi menossa? Saatko apua hoidossa jos sitä tarvitset? Näetkö kavereita usein, että on oman ikäistäkin juttu seuraa? Mutta kiva kun tulit postailemaan taas, täällä sitä jo vähän odotettukin kun on kiva lukea teidän kuulumisia. Jaksamista arkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen erillisen postauksen kysymyksistäsi :)
      Kiva huomata että jotkut vielä lukee ja seurailee meitä:)
      Kiitos ja samoin :)!

      Poista