torstai 5. syyskuuta 2013

Hellurei

Kuulumisia ajattelin tulla päivittelemää ku unikaa ei tuu ku nukuin pitkäst aikaa päikkärit <3
Koulu alko maanantain ja miken eka tarhapäivä ! Herätys oli 5:20 ja muutaman kahvikupin jälkee aloin jopa heräilemää. Miken herätin joskus 6:20 ja vähä aikaa halittii ja sit puin päälle ja lähettii tarhaa päin käppäilemää. Tarhaaku päästii ni vein Miken leikkimää muiden lastenkaa ja jäin viel itekki hetkeks siihe kattelemaa niiden touhui. Sit tuli heippojen aika :( Annoin Mikelle oiiikein ison halin ja sanoin heihei ni suu meni vähän seelle mut ei kuitenka käyny itkemää ! onneks koska sit oisin ite varmaa ketjureaktiona käyny ite itekmään. Sit pysäkille venailee bussii ja kouluun. 
Raksalt me lähettii Pillinkans ettimää mulle haalareit ja turvakenkii ja vähä puukkoi sun muita juttui ''hallilta''. Sit takas raksalle maalailee aitoija ja tutustumaa nosturin käyttöö, siinähän se päivä menikii. Sit lähin hakee Mikkelin tarhast ja se konttas koooovaa minuu vastaa ja hali <3 Mikke oli ollu tooosi kiltti siellä ja ne ihmetteli et onks se kotonaki niin kiltti :) Loppupäivä meniki sit haukotelles, olin IHAN puhkipoikki !
Tänää mä en nyt mennykkää kouluu koska illal nous kuume :( Mut tänää ollu 37,1 ja nyt ei enää, eikä toivottavast enää eksy meille ! Ja huomen onki sit vapaa päivä :)
Mikke on alkan nyt kiukkuilemaa ku nukkumaa pitäs mennä ja ainoo mikä auttaa on huutoo ni se että sitä hieroo mahasta, maha on kova ja pullottaa :( Tiiä mikä siäl sitte on :(
Näihinki rytmeihin pitäs tottuu mut eiköhää aika senkii korjaa. Herätä joka aamu 5:20 ja koulustaki päästää normist 14:45 ja perjantait onki sit vapaita, ihanaa et huomen saa nukkuu '' pitkään '' !! (7-8) :D mut on seki paremi ku 5:20 !
Niskatki on ollu vähä jumis ja eileen oli tosi kosketus arat mut oli pakko hieroo tippalinssis niit et ei särkis päätä ! Johtuko kuumekii siitä?

Mutta juujuu.. eipä mulla muuta ! Kuvii lataan sitte joku päivä ku jaksan :D
Heippodei !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti